GERMANIA, 2. Bundesliga, etapa a 21-a * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, care a pierdut cu 2-3 pe teren propriu meciul cu Unterhaching. Jucatorul roman a fost inlocuit la pauza cu Gomez * ADRIAN IORDACHE a jucat toate minu
GERMANIA, 2. Bundesliga, etapa a 21-a * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, care a pierdut cu 2-3 pe teren propriu meciul cu Unterhaching. Jucatorul roman a fost inlocuit la pauza cu Gomez * ADRIAN IORDACHE a jucat toate minutele pentru Energie Cottbus, care a castigat cu 1-0 in deplasarea de la Oberhausen. Ex-pitesteanul a primit un cartonas galben. La gazde, MARIUS BACIU a intrat pe teren in minutul 42, in locul lui Tieku 2 LEVENTE CSIK a fost integralist pentru Dinamo Dresda, 2-1 acasa cu Eintracht Frankfurt.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 24-a * COSTEL GALCA nu a jucat deloc pentru Alemruia, care a fost invinsa cu 2-1 la Cadiz.
FRANTA, Cupa, saisprezecimi de finala * CLAUDIU KESERU a fost titular pentru FC Nantes, care s-a calificat in optimile de finala dupa 2-0 in deplasare cu Sanmur. Internationalul de tineret a fost inlocuit in minutul 63 cu G. Pujol. FLORIN BRATU nu a fost folosit deloc * Stade Rennais, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a obtinut calificarea dupa 2-0 pe teren propriu cu Caen.
OLANDA, Casinoeredivisie, etapa a 21-a * Ajax, fara NICOLAE MITEA, a castigat cu 2-1 meciul disputat pe terenul lui NAC Breda.
TURCIA, Super Lig, etapa a 20-a * Galaratasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a castigat cu 3-0 meciul de la Rize 2. DANIEL PANCU a fost titular pentru Besiktas, 2-0 pe teren propriu cu Denizli. Internationalul roman a fost inlocuit in minutul 68 cu Ahmet Yildirim.
TURCIA, 2. Liga, etapa a 20-a * IULIAN MIU (foto dreapta) a marcat un gol pentru Bursaspor, care a scos un egal pe terenul lui Altay Izmir. Ex-stelistul a fost integralist si a punctat in minutul 30 pentru 1-0. CORNEL FRASINEANU a fost si el titular pentru Bursa, dar a fost inlocuit la pauza cu Orhan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.