Jucatorii brazilieni Da Silva Marquez si Eduardo Mogri au semnat contracte pe o perioada de doi ani si jumatate cu gruparea Universitatea Craiova. In contractele celor doi jucatori este prevazuta o clauza potrivit careia acordurile vor fi reziliate i
Jucatorii brazilieni Da Silva Marquez si Eduardo Mogri au semnat contracte pe o perioada de doi ani si jumatate cu gruparea Universitatea Craiova. In contractele celor doi jucatori este prevazuta o clauza potrivit careia acordurile vor fi reziliate in cazul in care brazilienii nu se vor acomoda cu clima din Romania. "Eu sper sa se acomodeze cat mai repede cu vremea rece din Romania. Daca nu, le voi face cadou cate o pereche de izmene", a afirmat patronul clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu. Staicu a precizat ca ar fi interesat de serviciile jucatorului rapidist Sabin Ilie. Sabin cred ca este jucatorul care poate baga mingea in <> atunci cand te astepti mai putin. El trebuie insa sa-si rezolve problema la Rapid", a afirmat patronul gruparii oltene. Sabin Ilie a fost exclus din lotul Rapidului pe termen nedeterminat si amendat cu 1.300 de euro dupa ce a lipsit de la sedinta de pregatire de vineri dimineata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.