Sambata dupa-amiaza, cu doar cateva ore inaintea inceperii partidei dintre echipele feminine de handbal Oltchim Rm. Valcea si Spono Nottwil Handball, contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Challenge Cup, fortele de ordine au luat masuri
Sambata dupa-amiaza, cu doar cateva ore inaintea inceperii partidei dintre echipele feminine de handbal Oltchim Rm. Valcea si Spono Nottwil Handball, contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Challenge Cup, fortele de ordine au luat masuri speciale de securitate la Sala Sporturi-lor, in urma unor amenintari cu bomba. De altfel, ampla actiune de securizare a zonei a fost luata, dupa ce, in ultimele zece zile, au existat mai multe amenintari de acest gen in tot judetul Valcea. "De aceasta data am mobilizat doua batalioane de jandarmi si s-au facut cordoane in jurul Salii Polivalente, tinand cont de ce s-a intamplat in ultimele zece zile in judet. Chiar azi, in jurul pranzu-lui, a fost evacuat magazinul Cozia, din Ramnicu Valcea, din cauza unui telefon care anunta prezenta unei bombe. Sunt cele mai importante masuri de securitate care s-au luat la un meci desfasurat aici", a declarat, pentru Mediafax, vicepresedintele clubului valcean, Petre Berbecaru. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.