Sabin Ilie a fost exclus din lotul pe care antrenorul Razvan Lucescu il va deplasa in Turcia, pe 14 februarie, pentru un turneu in Antalya, dupa ce a lipsit nemotivat de la antrenamentul de ieri dimineata, anunta site-ul oficial al gruparii giulesten
Sabin Ilie a fost exclus din lotul pe care antrenorul Razvan Lucescu il va deplasa in Turcia, pe 14 februarie, pentru un turneu in Antalya, dupa ce a lipsit nemotivat de la antrenamentul de ieri dimineata, anunta site-ul oficial al gruparii giulestene. Decizia a fost luata de conducerea clubului, la propunerea lui Lucescu. Sabin Ilie se va antrena, pe o perioada nedeterminata, cu echipa-satelit Rapid II, care activeaza in seria a II-a a Diviziei B si care este antrenata de Mihai Stoica. De asemenea, atacantul giulestean a fost amendat, conform regulamentului de ordine interioara al Rapidului, cu 1.300 de euro. "Regret ca la nivelul acesta se petrec astfel de incidente, in care iese la iveala o nedorita lipsa de responsabilitate. Pentru a obtine performanta, in viata este nevoie sa stii sa faci sacrificii. Imi pare rau pentru calitaatile pe care le are Sabin si pentru faptul ca astfel de comportamente l-au facut sa nu se realizeze pana acum la adevaratul sau potential. El trebuie sa fie constient ca este cap de familie, tata a doi copii si macar in ceasul al 12-lea e nevoie sa inteleaga ca astfel de actiuni nesabuite nu-l implica numai pe el, ci si pe membrii familiei sau pe colegii sai", a declarat Razvan Lucescu, care a adaugat ca este "surprins si, deopotriva, mahnit" de atitudinea lui Sabin Ilie. La randul sau, presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat: "Imi pare rau ca Sabin Ilie n-a inteles mesajele repetate pe care i le-am transmis, privind viata sa extrasportiva. Mi-as dori ca acesta sa ramana un caz singular si vreau sa se stie ca absolut toti jucatorii nostri sunt monitorizati, la fel cum se practica la marile cluburi din Europa". Altfel, pe langa Sabin Ilie, Rapid are inca un jucator de baza care nu va merge in Antalya (14-24 februarie). Este vorba despre Marian Aliuta, care s-a accidentat in timpul antrenamentului desfasurat miercuri seara. Aliuta a suferit o entorsa la genunchiul drept si va fi nevoit sa stea cu piciorul in ghips aproximativ doua saptamani. In locul sau, in Antalya va pleca Viorel Dinu, jucator promovat de la echipa-satelit, divizionara secunda Rapid II Bucuresti. Dinu s-a mai pregatit, o scurta perioada de timp, cu echipa mare, la sfarsitul anului trecut. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.