Mai sunt doar trei saptamani pana la meciul de Cupa Davis dintre selectionatele Romaniei si Ucrainei, din cadrul rundei inaugurale a grupei mondiale, si lucrarile de modernizare ale Salii Sporturilor "Dumitru Popescu-Colibasi" din Brasov sunt in plin
Mai sunt doar trei saptamani pana la meciul de Cupa Davis dintre selectionatele Romaniei si Ucrainei, din cadrul rundei inaugurale a grupei mondiale, si lucrarile de modernizare ale Salii Sporturilor "Dumitru Popescu-Colibasi" din Brasov sunt in plina desfasurare. De altfel, de cateva zile, un expert francez supervizeaza montarea covorului de zgura in conditii optime, astfel ca, pana pe data de 21 februarie terenul de joc va putea fi omologat de inspectorul forului international. De altfel, ieri, supervizorul francez Jacques Simeone, reprezentantul firmei care monteaza zgura, l-a asigurat pe directorul general al FR Tenis, Dumitru Haradau (foto), ca lucrarile vor fi finalizate in timp util. Singura mare bataie de cap o reprezinta temperatura scazuta din zona montana. "Ma deranjeaza doar frigul, pentru ca sunt cam -27 de grade. Oricum, zgura nu va avea de suferit. Chiar daca sala din Brasov este mult diferita fata de cea de la Bucuresti, aici sunt alte conditii, arena fiind mai mica", i-a spus expertul francez lui Haradau, asigurandu-l ca va ramane la Brasov pana cand covorul de zgura va fi montat integral.
In alta ordine de idei, noua instalatie electronica de marcaj va fi montata la inceputul saptamanii viitoare. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.