Ionel Ganea este complet refacut dupa accidentarea suferita la ligamentele genunchiului si a luat parte la prima sedinta de antrenament, dupa sase luni, cu Wolverhampton, informeaza site-ul gruparii engleze. Barry Holmes, doctorul "lupilor", a declar
Ionel Ganea este complet refacut dupa accidentarea suferita la ligamentele genunchiului si a luat parte la prima sedinta de antrenament, dupa sase luni, cu Wolverhampton, informeaza site-ul gruparii engleze. Barry Holmes, doctorul "lupilor", a declarat ca este posibil ca internationalul roman sa reintre intr-un meci oficial chiar in urmatoarea luna.
"Ganea s-a antrenat aproape normal si a jucat un meci "opt contra opt" impreuna cu ceilalti coechipieri, dar a fost menajat in duelurile fizice pe toata durata sedintei de pregatire desi si-a asigurat colegii ca intr-o saptamana se va putea implica total", a declarat Holmes.
Ganea s-a accidentat intr-un turneu de pregatire in Norvegia cu Wolverhampton si nu a putut evolua in nici un meci oficial in acest sezon pentru echipa sa de club. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.