Gica Hagi poate sa vorbeasca cu presa in perioada de doua saptamani in care conducerea lui Galatasaray se afla in "silenzio stampa", a anuntat "Fanatik". "Conducerea clubului nu va raspunde in nici un fel afirmatiilor pe care Hagi le va face dupa mec
Gica Hagi poate sa vorbeasca cu presa in perioada de doua saptamani in care conducerea lui Galatasaray se afla in "silenzio stampa", a anuntat "Fanatik". "Conducerea clubului nu va raspunde in nici un fel afirmatiilor pe care Hagi le va face dupa meciuri, oficialii urmand sa aplice tactica: "Asteapta si vezi"", scrie "Fanatik".
Conducerea lui Galatasaray a decis joi sa intre in "silenzio stampa" pentru doua saptamani, pentru a evita aparitia unor noi tensiuni intre oficiali si Hagi. Jucatorii echipei vor fi amendati daca vor face declaratii presei.
Acum o saptamana, conducerea clubului i-a interzis lui Hagi sa vorbeasca inainte de meciuri, "Regele" primind "verde" doar pentru conferintele de presa de dupa partidele jucate de Galatasaray. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.