Ion Craciunescu, presedintele CCA, a declarat ieri ca va inainta un memoriu pe adresa ministrului Justitiei, Monica Macovei, prin care va cere investigarea modului in care magistratii de la Piatra Neamt au judecat procesul dintre Gheorghe Stefan si c
Ion Craciunescu, presedintele CCA, a declarat ieri ca va inainta un memoriu pe adresa ministrului Justitiei, Monica Macovei, prin care va cere investigarea modului in care magistratii de la Piatra Neamt au judecat procesul dintre Gheorghe Stefan si cei patru arbitri care l-au acuzat de insulta si amenintare. "Deocamdata, cei patru mi-au spus ca vor face recurs si vor cere stramutarea procesului in alta localitate. Nu stiu cum au judecat cei de la Piatra Neamt si de aceea vom face un memoriu la ministru", a spus Craciunescu. Seful arbitrilor are el insusi un proces cu Stefan, cei doi urmand sa se prezinte in fata instantei pe 17 februarie. Craciunescu este aparat, la fel ca toti arbitrii din Romania, de firma "Stefanica, Dutu & Comp. Partners". "Stefan a spus ca n-a jignit in viata lui vreun arbitru. Mai mare adevar ca asta nu s-a spus in fotbalul romanesc", a spus ironic seful CCA, referindu-se la procesul lui "Pinalti" cu cei patru arbitri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.