Coca-Cola organizeaza, in aceasta perioada, cu ocazia Zilei Indragostitilor, o serie de evenimente speciale, informeaza un comunicat de presa. "In toata tara, pe partiile din statiunile montane, patinoare, in cluburi si centre comerciale, Coca-Cola e
Coca-Cola organizeaza, in aceasta perioada, cu ocazia Zilei Indragostitilor, o serie de evenimente speciale, informeaza un comunicat de presa. "In toata tara, pe partiile din statiunile montane, patinoare, in cluburi si centre comerciale, Coca-Cola este alaturi de cei care cred in dragoste, isi traiesc viata din plin, oferindu-le momente unice langa alesul sau aleasa inimii", se precizeaza in comunicat. Astazi, Coca-Cola pregateste Brazilian Ice Party, o petrecere in stilul carnavalului de la Rio, iar maine distractia continua cu Love Show. Ofiterul Starii Civile din Ice Park va oficia casatorii, valabile numai in interiorul ovalului de gheata, iar "mirii" vor primi certificate de cetateni ai Ice Park. Caravana Coca-Cola va porni pe traseul iubirii chiar de Valentine's Day (Leu - Regie - Grozavesti - Eroilor - Opera - Unirii - Universitate - Piata Romana - Victoriei), invitand toti indragostitii la concertul Proconsul care va avea loc in aceeasi zi, incepand cu orele 19.00, in Ice Park. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.