O pacienta de 19 ani a clinicii Global Art, care a donat ovule, a rupt ieri tacerea, dupa ce, in urma interventiei, a ajuns pe 30 ianuarie 2005 in stare grava la Spitalul Universitar Bucuresti. Tanara acuza dureri intense in zona pelviana, marirea in
O pacienta de 19 ani a clinicii Global Art, care a donat ovule, a rupt ieri tacerea, dupa ce, in urma interventiei, a ajuns pe 30 ianuarie 2005 in stare grava la Spitalul Universitar Bucuresti. Tanara acuza dureri intense in zona pelviana, marirea in volum a abdomenului din cauza acumularii de lichid, ovare mult marite, multichistice, cu tulburari de coagulare a sangelui. Ea avea si sindrom de insuficienta respiratorie si tulburari urinare, a declarat ieri, medicul Monica Carstoiu. Femeia a primit pentru operatie 250 de dolari. Dupa tratamentul aplicat de specialistii SUB, care a durat opt zile, starea femeii s-a ameliorat. Contactata telefonic de ziaristi, tanara a spus ca vrea sa dea in judecata clinica. Ea sustine ca tratamentul i-a fost administrat la adresa societatii Global Art, implicata in scandalul "copii comandati prin posta". (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.