Ieri dimineata, comandatul IPJ Harghita, comisarul sef Radu Moldovan, a declarat ca mai multe dispozitive din care vor face parte 150 de jandarmi si 60 de politisti se vor afla in incinta patinoarului "Vakar Lajos" la cel de-al doilea meci din cadrul
Ieri dimineata, comandatul IPJ Harghita, comisarul sef Radu Moldovan, a declarat ca mai multe dispozitive din care vor face parte 150 de jandarmi si 60 de politisti se vor afla in incinta patinoarului "Vakar Lajos" la cel de-al doilea meci din cadrul finalei Ligii Nationale de hochei pe gheata, dintre echipele SC Miercurea Ciuc si Steaua, pentru a asigura securitatea suporterilor si sportivilor. Totodata, comandantul inspectoratului harghitean a facut apel la fair-play si i-a rugat pe spectatori sa nu raspunda eventualelor provocari, ce ar putea tulbura linistea si ordinea publica. "Dispozitivele de paza si ordine vor lua toate masurile necesare preintampinarii oricaror evenimente nedorite, asigurand climatul necesar desfasurarii in cele mai bune conditii a meciului, precum si protectia si securitatea spectatorilor", se arata intr-un comunicat semnat de comisarul sef Moldovan. De altfel, interesul manifestat pentru aceasta partida este urias, localnicii fiind dornici sa-si sustina favoritii, care conduc cu scorul general de 1-0. In acest sens, ieri, in numai cateva ore, au fost vandute peste 1000 de bilete, in ciuda faptului ca partida care va incepe la ora 18.30, va fi transmisa in direct pe TV Sport.
Reamintim ca de-a lungul acestei saptamani au fost trimise fel de fel de "sageti" intre cele doua tabere, dupa ce mijlocasul rapidist Robert Ilyes a afirmat ca fanii din Miercurea Ciuc au promis razbunare pentru faptul ca sapte fotbalisti giulesteni au fost agresati de mai multi suporteri ros-albastri la primul meci al finalei. Ulterior, Ilyes a mai dres busuiocul si a spus ca nu crede ca vor avea loc incidente violente intre suporteri. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.