Incasarile totale de la partida amicala Internazionale Milano - Steaua Bucuresti, scor 2-1, disputata miercuri, se ridica la suma de 20.000 de euro, informeaza site-ul oficial al gruparii italiene. Banii vor fi donati Asociatiei "Copiii din Romania"
Incasarile totale de la partida amicala Internazionale Milano - Steaua Bucuresti, scor 2-1, disputata miercuri, se ridica la suma de 20.000 de euro, informeaza site-ul oficial al gruparii italiene. Banii vor fi donati Asociatiei "Copiii din Romania" condusa de Gino Rigoldi. Asociatia are doua sedii in Italia, unul la Milano si altul la Como, precum si un centru in Romania, la Rm. Valcea. "FC Internazionale multumeste antrenorului Walter Zenga, conducatorilor si jucatorilor de la Steaua pentru colaborare, fanilor care au asistat la meci si postului TV local, care a cumparat drepturile de televizare", se arata in comunicatul lui Inter Milano. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.