Walter Zenga, antrenorul Stelei, a apreciat jocul echipei sale in meciul amical de miercuri, pierdut la limita in fata lui Inter Milano. "Nu m-a interesat rezultatul, ci sa vad anumite aspecte ale jocului. A fost bine", a comentat tehnicianul din Ghe
Walter Zenga, antrenorul Stelei, a apreciat jocul echipei sale in meciul amical de miercuri, pierdut la limita in fata lui Inter Milano. "Nu m-a interesat rezultatul, ci sa vad anumite aspecte ale jocului. A fost bine", a comentat tehnicianul din Ghencea intalnirea elevilor sai cu Adriano, Davids, Cordoba, Toldo sau Mihajlovic. Fostul mare portar al lui Inter s-a laudat ca executia prin care Adriano a deschis scorul, sut violent din marginea careului la coltul scurt, nu i-ar fi creat probleme. "Eu as fi aparat sutul lui Adriano", a comentat Zenga. "Nu este pentru prima oara cand intalnesc Inter ca adversar, dar este intaia dat ca antrenor. Imi doresc sa am rezultate cu Steaua, deoarece viitorul meu este la aceasta echipa", a parat Zenga intrebarea daca si-ar dori sa ajunga vreodata pe banca fostei sale echipe. Totusi, italianul l-a intepat usor pe Roberto Mancini, actualul tehnician al nerazzurilor. "Ca suporter al lui Inter Milano spun ca, din punct de vedere organizatoric, ma asteptam la mai mult. Cu toate acestea, cred ca Inter poate recupera terenul pierdut in campionat", a declarat Zenga pentru cotidianul "Provincia di Como". Antrenorul italian a fost primit cu caldura de suporterii din Como, cei 1200 de fani prezenti la meci fiind fie suporteri ai lui Inter, fie romani care lucreaza in oraselul italian. De altfel, incasarile reiesite in urma acestui meci amical, 9000 de euro, vor fi folositi pentru construirea unui camin pentru copiii abandonati, la Ramnicu Valcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.