Dupa ce a acces destul de usor pe tabloul principal al turneului de la Marsilia, dotat cu premii in valoare totala de 510.250 de euro, obtinand trei victorii in faza calificarilor, jucatorul roman de tenis Victor Hanescu a capotat chiar din runda ina
Dupa ce a acces destul de usor pe tabloul principal al turneului de la Marsilia, dotat cu premii in valoare totala de 510.250 de euro, obtinand trei victorii in faza calificarilor, jucatorul roman de tenis Victor Hanescu a capotat chiar din runda inaugurala, ratand astfel vizele pentru turul secund. Destul de obosit dupa ce a jucat trei meciuri in trei zile, Hanescu n-a reusit sa-i faca fata celui de-al optulea favorit al intrecerii din Hexagon, croatul Ivan Ljubicic trecandu-si in cont victoria, cu scorul de 7-6 (6), 5-7, 6-4. In ciuda infrangerii, Hanescu a obtinut pentru participarea in primul tur a turneului de la Marsilia un bonus de un punct ATP si un cec in valoare de 5000 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.