Pentru prima data in istoria baschetului romanesc, presedintele forului european de specialitate va sosi saptamana viitoare in Romania la invitatia personala a presedintelui FRB, Ioan Dobrescu. Conform declaratiei directorului executiv al federatiei
Pentru prima data in istoria baschetului romanesc, presedintele forului european de specialitate va sosi saptamana viitoare in Romania la invitatia personala a presedintelui FRB, Ioan Dobrescu. Conform declaratiei directorului executiv al federatiei europene, italianul Nar Zanolin, seful baschetului european, magnatul grec George Vassilakopoulos, are intentia sa soseasca pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti in dupa-amiaza zilei de 16 februarie, urmand ca seara sa asiste la Ploiesti la primele meciuri din cadrul semifinalelor Conferintei de Sud din FIBA-Europe Cup. "Este o vizita care ne onoreaza. Daca vreti, cred ca este ca o recunoastere a faptului ca baschetul romanesc se afla intr-un real progres, ultima isprava fiind chiar calificarea echipei CSU Ploiesti in Final Four", a declarat presedintele FRB, Ioan Dobrescu, care va discuta cu Vassilakopoulos si despre programele autohtone de redresare ale sportului in cinci. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.