Distractie mare in acest weekend la Busteni. Toti amatorii sporturilor de iarna, dar mai ales indragostitii, sunt asteptati pe partia Kalinderu. Sambata si duminica, aici vor fi organizate concursuri pentru cel mai bun schior, pentru cel mai bun dans
Distractie mare in acest weekend la Busteni. Toti amatorii sporturilor de iarna, dar mai ales indragostitii, sunt asteptati pe partia Kalinderu. Sambata si duminica, aici vor fi organizate concursuri pentru cel mai bun schior, pentru cel mai bun dansator si vor fi premiate cel mai frumos cuplu si cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Pentru ca distractia sa fie la maximum duminica seara, pe partie vor concerta Ca$$a Loco, Pops, Activ, K-apital, El Negro, Marfar, Reflex, Fara Zahar, 69 si Pavel Stratan. indragostitii vor avea parte si de o plimbare cu snowmobilul pe "traseul dragostei". Pentru acest sfarsit de saptamana, meteorologii au anuntat ca vremea se va incalzi usor si va ninge.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.