Incontestabil, Traian Basescu este un bun politician. Are toate atuurile. stie sa se faca placut maselor largi, este in stare sa castige competitii electorale in care se inscrie in ultimul moment si, nu in ultimul rand, pune mai mult pret pe vorbe de
Incontestabil, Traian Basescu este un bun politician. Are toate atuurile. stie sa se faca placut maselor largi, este in stare sa castige competitii electorale in care se inscrie in ultimul moment si, nu in ultimul rand, pune mai mult pret pe vorbe decat pe fapte. Materialul din ziarul de azi, privind o posibila "inginerie imobiliara" a lui Traian Basescu, nu se doreste si nici nu s-a dorit a fi o lovitura sub centura presedintelui Romaniei. Dimpotriva, Presedintia a fost instiintata cu privire la acest text, inca de acum trei saptamani. si, cu toate ca la ultima conferinta de presa Traian Basescu a cerut raspicat presei sa ii adreseze, oricand, orice intrebare, noua nu a catadicsit sa ne raspunda nici pana in ziua de azi. intrebarile nu erau deloc tendentioase. il intrebam doar in ce calitate a devenit chirias in apartamentul de 370 metri patrati din vila din str. stefan Mihaileanu, ce pret a platit si cine i-a aprobat cumpararea apartamentului? Un eventual raspuns ar fi pus probabil in alta lumina aceasta afacere imobiliara, care, cu tot respectul si toata sinceritatea, pute rau de tot. Dar, ca un politician autentic, Traian Basescu dovedeste ca si in cazul lui drumul de la vorba la fapta este extrem de lung.
imi amintesc o declaratie a lui Traian Basescu, din 4 iunie 2004, acordata ziarului Adevarul, atunci cand a fost intrebat despre constructia casei de la Otopeni: "Eu nu am spus niciodata ca sunt un om sarac sau ca traiesc din salariu. (...) Am vrut sa am casa mea, sa nu mai apelez la stat si sa nu mai fiu vecin cu Nastase si cu Vacaroiu". Atunci, de ce si-a cumparat si casa de la Primarie? Raspunsul nu poate fi decat unul singur: pentru ca este un bun politician.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.