O interventie chirurgicala deosebita a avut loc ieri dimineata la Spitalul Judetean "Mavromati" din Botosani. Echipa de medici a avut nevoie de doua ore pentru a scoate din abdomenul Elenei P., de 38 de ani, din localitatea Corni, tumoarea care ii pu
O interventie chirurgicala deosebita a avut loc ieri dimineata la Spitalul Judetean "Mavromati" din Botosani. Echipa de medici a avut nevoie de doua ore pentru a scoate din abdomenul Elenei P., de 38 de ani, din localitatea Corni, tumoarea care ii punea viata in pericol. Femeia nascuse in urma cu 3 luni un baietel perfect sanatos. Dupa nastere, Elena a vazut ca burta ii tot creste, dar a crezut ca e normal in perioada de lehuzie. Apoi, femeia a crezut ca mai are o alta sarcina, asa ca s-a dus la medic. Doctorii au fost socati sa vada ca tumoarea extirpata cantarea 11,5 kg.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.