In urma declaratiilor facute ieri de martorii Tyagi Shailendra si fosta sa iubita, Monica Robu, in fata magistratilor, Ion Alexandru Tiriac nu mai poate fi condamnat pentru consum de droguri si punerea locuintei la dispozitia consumatorilor. Cei doi
In urma declaratiilor facute ieri de martorii Tyagi Shailendra si fosta sa iubita, Monica Robu, in fata magistratilor, Ion Alexandru Tiriac nu mai poate fi condamnat pentru consum de droguri si punerea locuintei la dispozitia consumatorilor. Cei doi martori pe care s-au bazat acuzatiile procurorilor au negat ca Tiriac jr. le-a vandut cocaina sau ca fiul fostului tenisman ar fi "prizat".
Considerand ca martorii au mintit in fata instantei, sustinand ca primele declaratii au fost facute sub presiune, procurorul s-a autosesizat si i-a acuzat pe cei doi de marturie mincinoasa, urmand ca Parchetul sa inceapa urmarirea penala impotriva lui Shailendra si Robu. "Va multumesc ca ati venit si sper ca acum v-ati convins ca sunt nevinovat", a declarat Tiriac jr. la iesirea din sala de judecata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.