Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal l-a sanctionat ieri cu avertisment si amenda de 1000 de euro pe observatorul federal Adrian Porumboiu. Comisia condusa de Doru Viorel Ursu l-a amendat pe Porumboiu ca urmare a declaratiilor calomnio
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal l-a sanctionat ieri cu avertisment si amenda de 1000 de euro pe observatorul federal Adrian Porumboiu. Comisia condusa de Doru Viorel Ursu l-a amendat pe Porumboiu ca urmare a declaratiilor calomnioase pe care acesta le-a facut la adresa lui Ion Turculeanu, presedintele Comisiei pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF. Suparat ca nu i se dadea dreptate in cazul jucatorului Sorin Frunza, disputat de cluburile FC Vaslui si Universitatea Craiova, observatorul afirmase: "Turculeanu ori e incompetent, ceea ce nu cred, ori e necinstit. Sa-si dea demisia acest smecher". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.