Presedintele FR Volei, Gheorghe Visan, a fost delegat de catre forul european de specialitate sa arbitreze, pe data de 16 februarie, partida din Liga Campionilor dintre echipa azera Azerrail Baku si puternica grupare franceza RC Cannes, la care evolu
Presedintele FR Volei, Gheorghe Visan, a fost delegat de catre forul european de specialitate sa arbitreze, pe data de 16 februarie, partida din Liga Campionilor dintre echipa azera Azerrail Baku si puternica grupare franceza RC Cannes, la care evolueaza si fostul capitan al reprezentativei noastre, Cristina Parv, revenita pe teren dupa ce a nascut anul trecut. "Voi avea ocazia sa discut cu Parv despre revenirea ei la echipa nationala. Din cate stiu, si-a exprimat deja inca din luna ianuarie dorinta de a reveni la lot", a declarat presedintele-arbitru. Reamintim ca Parv a refuzat in urma cu doi ani sa mai raspunda convocarilor de la lot, dupa ce i-a prezentat un decalog de doleante presedintelui FRV de atunci, Ovidiu Natea. Cum reprezentativa feminina antrenata de Florin Grapa este calificata la turneul final al CE, care se va disputa in perioada 17-25 septembrie, in Croatia, Romania fiind repartizata in prima grupa, de la Zagreb, alaturi de Polonia, Germania, Azerbaidjan, Serbia& Muntenegru si Croatia, este foarte posibil ca Parv sa accepte propunerea FRV. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.