Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa miercuri seara, scor 3-4 cu Zenit Sankt Petersburg, din Rusia, intr-un meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire efectuat in Spania. Golurile echipei lui Lucescu au fost ma
Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa miercuri seara, scor 3-4 cu Zenit Sankt Petersburg, din Rusia, intr-un meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire efectuat in Spania. Golurile echipei lui Lucescu au fost marcate de Viestica - autogol si Jadson - 2, in timp ce pentru invingatori au inscris Gartig - 3 si Bistrov. La Sahtar, fundasii Cosmin Barcauan si Daniel Florea au jucat tot meciul, in timp ce Flavius Stoican, Ciprian Marica si Razvan Rat nu au evoluat, primii doi fiind accidentati, iar al treilea convocat la Nationala. La Zenit, fundasul Daniel Chirita nu a fost folosit. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.