Cele mai valoroase reprezentante ale handbalului romanesc, Rapid CFR, Silcotub Zalau, Oltchim Ramnicu Valcea si Selmont Baia Mare, vor urca din nou in acest week-end pe scena cupelor europene, urmand sa evolueze in meciurile tur din optimile de final
Cele mai valoroase reprezentante ale handbalului romanesc, Rapid CFR, Silcotub Zalau, Oltchim Ramnicu Valcea si Selmont Baia Mare, vor urca din nou in acest week-end pe scena cupelor europene, urmand sa evolueze in meciurile tur din optimile de finala ale Cupei Cupelor, Cupei EHF si Challenge Cup. Prima grupare autohtona care va aparea sub lumina reflectoarelor, Selmont Baia Mare, care are si cele mai mici sanse de a accede in faza superioara, va sustine in Germania ambele manse cu BSV Buxtehude din motive financiare, primul meci fiind programat sa se desfasoare in aceasta seara, la Hamburg, de la ora 20,30, iar returul se va disputa duminica, la Buxtehude, de la ora 17,30. De altfel, chiar de la plecarea din tara, staff-ul Selmont a recunoscut ca BVS Buxtehunde este principala favorita, "dar nu excludem nici varianta unei calificari miraculoase". Sambata, va fi randul echipelor feminine Rapid CFR si Oltchim Rm. Valcea sa intre in focurile intrecerii continentale, ambele grupari avand de infruntat, insa, adversare ceva mai modeste. In Cupa Cupelor, elevele antrenorului Covaci vor juca in Turcia, impotriva gruparii Havelsan Ankara, in vreme ce in Challenge Cup, valcencele vor primi, de la ora 18, replica echipei elvetiene Spono Nottwil Handball. Campioana en-titre, Silcotub Zalau, a plecat deja spre Franta pentru a intalni duminica, de la ora 18,30, echipa franceza HAC Le Havre, elevele antrenorului Gheorghe Tadici avand de trecut printr-o adevarata aventura turistica cu trei mijloace de transport pana vor ajunge in Hexagon.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.