Cosmin Contra a declarat ca nu si-a pierdut speranta de a se simti din nou fotbalist, dupa ce a revenit in Spania de la West Bromwich Albion, unde fusese imprumutat, informeaza "Marca". "Nu mi-am pierdut speranta de a ma simti din nou fotbalist. As p
Cosmin Contra a declarat ca nu si-a pierdut speranta de a se simti din nou fotbalist, dupa ce a revenit in Spania de la West Bromwich Albion, unde fusese imprumutat, informeaza "Marca". "Nu mi-am pierdut speranta de a ma simti din nou fotbalist. As putea spune ca aceasta este intacta, dar este adevarat ca am avut unele momente foarte dificile. Uneori, te vezi ca o fotocopie a unui profesionist si este foarte dur", a spus Contra. Acesta a declarat ca echipa sa, Atletico Madrid, poate ajunge, in sezonul viitor, in Liga Campionilor. "Atletico trebuie sa-si doreasca sa fie una dintre marile echipe din Spania si din Europa. In sezonul viitor poate ajunge in Liga Campionilor", a declarat Contra. Fundasul roman, al carui contract cu Atletico expira in iunie 2007, a afirmat ca a urmarit evolutiile formatiei sale si in perioada in care era imprumutat la WBA. "Victoria impotriva Barcelonei a fost foarte importanta si a adus moral. A contat pentru spiritul echipei. Acum lucrurile se pot face mai bine si trebuie ca aceasta victorie sa fie consolidata. La Atletico se lucreaza in echipa, nu sunt doar individualitati. Asteptarile sunt foarte mari. Antrenorul Cesar Ferrando a facut o treaba buna si a creat o formatie unita", a adaugat Contra, care considera ca pentru el a fost o experienta pozitiva evolutia in Anglia. "Consider ca faptul ca am evoluat in campionatul Angliei a fost o experienta pozitiva, pentru ca am cunoscut alt tip de fotbal. La inceput, la WBA mi-au spus ca voi juca, dar in primele doua luni antrenorul nu a contat pe mine. Apoi lucrurile s-au schimbat si am avut oportunitatea de a disputa sase partide". Contra doreste sa discute cu oficialii lui Atletico Madrid, pentru a lua o decizie referitoare la viitorul sau fotbalistic. "Sper sa discut cu ei si sa iau o decizie cat mai repede. Rusia si Romania sunt doua optiuni, dar prioritatea mea este sa ma intorc acasa", a spus Contra. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.