Indragostitilor, Libertatea va provoaca la concurs! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti prin e-mail o fotografie realizata de voi care sa sugereze Ziua indragostitilor. Asteptam fotografiile voastre la adresa bucuresti@libertatea.ro pana du
Indragostitilor, Libertatea va provoaca la concurs! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti prin e-mail o fotografie realizata de voi care sa sugereze Ziua indragostitilor. Asteptam fotografiile voastre la adresa bucuresti@libertatea.ro pana duminica, la ora 10.00. in ziarul de luni vom prezenta cele 7 cupluri castigatoare si fotografiile trimise de ei. Cele 7 premii sunt: o cina romantica la restaurant; mancare pentru o masa in doi (livrata la domiciliu); un epilator electric si un toaster; o colectie de CD-uri "Cele mai iubite 150 de piese clasice"; un tort "inimioara" si doua premii constand in obiecte promotionale "Libertatea".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.