Alegerile pentru primaria Capitalei vor avea loc la 3 aprilie. Guvernul a cazut ieri de acord asupra acestei date, dupa ce initial anuntase termenul de 10 aprilie pentru desfasurarea scrutinului pentru alegerea primarului general. Postul de edil-sef
Alegerile pentru primaria Capitalei vor avea loc la 3 aprilie. Guvernul a cazut ieri de acord asupra acestei date, dupa ce initial anuntase termenul de 10 aprilie pentru desfasurarea scrutinului pentru alegerea primarului general. Postul de edil-sef al Capitalei a ramas vacant dupa ce Traian Basescu a castigat prezidentialele.
Deocamdata, nici o formatiune politica nu si-a anuntat candidatul pentru Bucuresti. Alianta D.A. a efectuat un sondaj pentru a testa notorietatea lui Videanu si pe cea a lui Orban. Potrivit unor date neoficiale, vicepremierul l-a devansat la mai mult de 10 puncte pe liderul liberalilor bucuresteni. In tabara PSD metoda este aceeasi, dupa toate probabilitatile urmand ca Sorin Oprescu sa-si incerce, pentru a treia oara, norocul la Primarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.