""Terminalul"" spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est sa viziteze New York- ul. In timpul zborului, in tara sa are loc o lovitura de stat. Viktor aterizeaza la Aeroportul John F. Kennedy avand un pasaport care nu m

""Terminalul"" spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est sa viziteze New York- ul. In timpul zborului, in tara sa are loc o lovitura de stat. Viktor aterizeaza la Aeroportul John F. Kennedy avand un pasaport care nu mai este valabil si ca atare nu are voie sa intre in Statele Unite si trebuie sa traiasca in terminalul aeroportului pana ce razboiul de acasa se va fi terminat. In timp ce saptamanile si lunile se scurg, Viktor descopera un univers complex si comprimat in acelasi timp, o lume eterogena cu lucruri si situatii absurde, cu generozitate, ambitii, haz si chiar romantism. Viktor are un conflict cu Frank Dixon, directorul aeroportului, cel care considera ca problema est - europeanului este strict birocratica si ca atare nu o poate rezolva, dar in acelasi timp este disperat sa scape de el.
Acum, prins in lumea complexa si amuzanta din interiorul aeroportului, Victor isi face prieteni, isi ia o slujba, gaseste dragostea, iar in final descopera insasi America.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.