Senatorii nu vor sa ramana mai prejos decat colegii lor deputati si au decis ca au nevoie de mai multe autoturisme de serviciu. Intr-un memorandum intern discutat, ieri, de Biroul Permanent, se arata ca, din cele 43 de miliarde de lei pe care le au l
Senatorii nu vor sa ramana mai prejos decat colegii lor deputati si au decis ca au nevoie de mai multe autoturisme de serviciu. Intr-un memorandum intern discutat, ieri, de Biroul Permanent, se arata ca, din cele 43 de miliarde de lei pe care le au la dispozitie in bugetul pe 2005, senatorii vor sa-si cumpere mai multe masini noi. In document se precizeaza ca ar putea fi achizitionate Dacia Logan, cu motorizari de 1,4 si 1,6 MPI, care au preturi cuprinse intre 5.700 si 8.000 de euro, cu TVA inclus, sau Daewoo Cielo Executive, la pretul de 8.300 de euro, cu TVA inclus. O alta facilitate de care vor beneficia alesii este instalarea unor linii telefonice internationale pentru liderii grupurilor parlamentare si presedintii comisiilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.