Dolarul a consemnat, ieri, o scadere dupa ce, saptamana aceasta, a inregistrat cel mai inalt nivel de tranzactionare in raport cu euro, pe fondul optimismului afisat de Alan Greenspan, presedintele Rezervei Federale a SUA (Fed), cu privire la diminua
Dolarul a consemnat, ieri, o scadere dupa ce, saptamana aceasta, a inregistrat cel mai inalt nivel de tranzactionare in raport cu euro, pe fondul optimismului afisat de Alan Greenspan, presedintele Rezervei Federale a SUA (Fed), cu privire la diminuarea deficitelor excesive, informeaza Reuters. "Piata reevalueaza optimismul manifestat, saptamana trecuta, de Greenspan", a apreciat Chris Gothard, analist in cadrul societatii Brown Brothers Harriman, din Londra. Astfel, in sedinta bursiera de ieri, moneda americana se tranzactiona la 1,2779 dolari pe unitate, comparativ cu 1,2729 dolari, in ziua precedenta. Dolarul s-a depreciat si fata de yenul japonez, de la o cotatie de 105,95 la 105,64 yeni la dolar. Volumul de valuta tranzactionata a fost afectat, insa, si de sarbatorirea Anului Nou, din Asia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.