Zi de foc, ieri, pe scena politica autohtona, atat pentru actuala putere, cat si pentru fostii guvernanti. In timp ce pedistii au pus punct scandalului creat, in ultimele zile, in jurul lui Cozmin Gusa, social-democratii au transat si ei problema con
Zi de foc, ieri, pe scena politica autohtona, atat pentru actuala putere, cat si pentru fostii guvernanti. In timp ce pedistii au pus punct scandalului creat, in ultimele zile, in jurul lui Cozmin Gusa, social-democratii au transat si ei problema conducerii viitoare a partidului.
Astfel, Colegiul Director al PD a votat in unanimitate retragerea sprijinului politic pentru deputatii Cozmin Gusa, Aurelian Pavelescu si Lavinia Sandru. In plus, conducerea democratilor a recomandat filialelor din care acestia fac parte, sector 1 (Gusa si Pavelescu) si Mures (Sandru) excluderea lor din partid. Retragerea sprijinului politic, a explicat presedintele Emil Boc, este similara cu faptul ca, incepand din momentul adoptarii masurii, cei trei nu mai au dreptul de a vorbi in numele partidului.
De cealalta parte, PSD a facut lumina in privinta viitorului lider. Daca pana ieri mai erau indoieli asupra formulei de conducere, Biroul Executiv Central a oficializat ieri iesirea lui Adrian Nastase din cursa pentru sefia partidului, lasandu-i loc liber de manevra lui Ion Iliescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.