Ordonanta care suspenda preluarea datoriilor Rafo Onesti de catre AVAS a facut penultimul pas spre intrarea in vigoare ca lege. ocumentul, emis de Cabinetul Tariceanu, a primit acceptul deputatilor din Comisia de buget-finante a Camerei, care au trec
Ordonanta care suspenda preluarea datoriilor Rafo Onesti de catre AVAS a facut penultimul pas spre intrarea in vigoare ca lege. ocumentul, emis de Cabinetul Tariceanu, a primit acceptul deputatilor din Comisia de buget-finante a Camerei, care au trecut textul cu 12 voturi pentru si noua impotriva. Presedintele organismului parlamentar, pesedistul Mihai Tanasescu, a aplicat un adevarat interogatoriu celor doua reprezentante ale Ministerului Finantelor Publice, care venisera sa prezinte ordonanta in fata deputatilor. El a vrut sa stie care sunt motivele pentru care actuala putere a decis suspendarea preluarii creantelor Rafo si CAROM de catre AVAS, in conditiile in care "nici un leu din datoriile catre bugetul de stat nu a fost sters". Angajatele MF au explicat ca, de la momentul emiterii ordonantei Guvernului Nastase si pana la data punerii ei in aplicare, au aparut anumite neconcordante determinate de mai multe litigii in care Rafo este implicata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.