MUTU * "Briliantul" a declarat ieri pentru agentia "Sports.it" ca nu reprezinta o problema pentru el eventuala venire la Juventus a lui Antonio Cassano, de la AS Roma. "Venirea lui Cassano la Juventus nu este o problema pentru mine. Poate pentru el a
MUTU * "Briliantul" a declarat ieri pentru agentia "Sports.it" ca nu reprezinta o problema pentru el eventuala venire la Juventus a lui Antonio Cassano, de la AS Roma. "Venirea lui Cassano la Juventus nu este o problema pentru mine. Poate pentru el ar fi. Sper sa raman la Juventus, dar acest lucru nu depinde de mine. Am fost de multe ori imprumutat in cariera, dar acum vreau sa-mi joc cartea mea. Daca se doreste, pot evolua si la mijlocul terenului", a declarat Mutu. Internationalul roman se afla, in acest moment, la clinica de reabilitare "Sporting Chance" din Anglia, in cadrul programului impus de Federatia Engleza dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina.
CHIVU * Fundasul de la AS Roma a participat la o campanie privind pericolul cauzat de uzul de substante dopante initiata de Primaria regiunii Lazio pentru elevii din clasele a patra si a cincea, a anuntat cotidianul italian "Roma One". La aceasta campanie au mai participat Daniele Prade, directorul general al lui AS Roma, Felici Pulici, fostul portar al lui Lazio Roma, Aldo Carleschi, consilierul Comisiei Antidoping, Ferruccio Mazzola, fratele fostului international italian Sandro Mazzola, si fostul tenisman Diego Nargiso.
CRAIOVEANU * Veteranul de 37 de ani este apreciat de preparatorul fizic al lui Getafe, Paco de Miguel, care l-a laudat pe atacantul roman, despre care spune ca inca evolueaza la un nivel foarte ridicat. "Cazul lui Gica este admirabil. La 37 de ani este unul dintre cei mai rapizi jucatori, iar nivelul sau este foarte ridicat. Este un profesionist desavarsit si se vede ca a avut multa grija de el", a spus Paco de Miguel. Craioveanu, care evolueaza la Getafe din 2002, a anuntat ca s-ar putea retrage din activitate la finalul acestui sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.