Robert Ilyes, jucatorul Rapidului, a declarat ieri ca nu crede ca vor avea loc incidente intre suporteri la meciul de hochei SC Miercurea Ciuc - Steaua Bucuresti, care va avea loc sambata, in finala Ligii Nationale. "Nu ma pregatesc special pentru me
Robert Ilyes, jucatorul Rapidului, a declarat ieri ca nu crede ca vor avea loc incidente intre suporteri la meciul de hochei SC Miercurea Ciuc - Steaua Bucuresti, care va avea loc sambata, in finala Ligii Nationale. "Nu ma pregatesc special pentru meciul de la Miercurea Ciuc, se pregatesc hocheistii, iar eu ma duc in tribuna, sa-i sustin. Eu nu am instigat la violenta, a fost declaratia suporterilor, care s-au suparat cand au aflat ca am fost fugarit prin patinoar. Probabil ca erau suparati in urma acelor evenimente, dar poate le-a trecut, iar eu nu cred ca o sa se intample ceva, niciodata nu a fost bataie la Miercurea Ciuc", a spus jucatorul rapidist.
Robert Ilyes afirmase luni ca fanii din Miercurea Ciuc au promis razbunare dupa ce vineri seara sapte jucatori rapidisti au fost agresati de mai multi suporteri stelisti la meciul Steaua - SC Miercurea Ciuc, scor 4-5, primul din finala Ligii Nationale de hochei pe gheata. Ilyes a precizat ca jucatorii de la Rapid nu sunt violenti, insa trebuie sa se apere, nu sa stea sa fie loviti. Revenind la fotbal, mijlocasul giulestean a considerat ca hotararea conducatorilor giulesteni ca jucatorii sa fie supusi unor investigatii medicale la cap este foarte buna. "Este o chestie ciudata, dar dupa ce s-a intamplat cu Tiberiu Ghioane, am realizat ca este bine sa faci tomografie, nu se stie niciodata cate lovituri ai primit de-a lungul timpului. Am avut un coleg care a murit langa mine pe teren si stiu ce inseamna. Nu stie daca sunt malformatii, dar vom vedea daca putem sa continuam cariera sportiva sau trebuie sa ne lasam", a spus Ilyes. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.