Gica Hagi a fost audiat marti seara in cadrul procesului intentat de fostul arbitru Erol Ersoy, care l-a acuzat pe antrenorul roman ca l-a scuipat si l-a agresat in timpul unui meci, in perioada cand era jucator la Galatasaray. Aceasta a fost a opta
Gica Hagi a fost audiat marti seara in cadrul procesului intentat de fostul arbitru Erol Ersoy, care l-a acuzat pe antrenorul roman ca l-a scuipat si l-a agresat in timpul unui meci, in perioada cand era jucator la Galatasaray. Aceasta a fost a opta infatisare a procesului, Hagi lipsind de la celelalte sapte, motivand prin faptul ca se afla in Romania. Hagi a respins acuzatiile ce i s-au adus. "Eu nu l-am lovit cu piciorul pe arbitru si nu am scuipat pe nimeni. Acolo a fost vorba de lucruri care se intampla de obicei pe terenurile de fotbal. Atunci cand a avut loc faza in urma careia am fost acuzat, langa arbitrul de centru se aflau mai multe persoane. Nu stiu ce s-a intamplat in acea inghesuiala. Arbitrul imi acordase un cartonas rosu, iar eu l-am intrebat de ce a facut acest lucru. Nu am facut nimic altceva", a spus Hagi. In minutul 32 al partidei cu Genclerbirligi, disputata pe 10 martie 2001, Hasan Sas a inscris un gol pentru Galatasaray, anulat de Ersoy. Aceasta decizie a provocat nemultumirea lui Hagi, care l-a tras pe arbitru de tricou. In momentul in care Ersoy i-a aratat lui Hagi cartonasul rosu, jucatorul roman l-a calcat pe picior si l-a scuipat pe arbitru, fiind scos de pe teren cu greu de catre coechipierii sai care au incercat sa il calmeze. Hagi si-a cerut scuze pentru comporta-mentul sau, intr-o conferinta de presa organizata a doua zi dupa meci, dar a fost suspendat pentru sase etape. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.