Ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu l-a numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, cu rang de secretar de stat, pe fostul hocheist Gheorghe Florian. In varsta de 52 de ani, Florian este liderul departamentului de stiinte s
Ieri, premierul Calin Popescu Tariceanu l-a numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, cu rang de secretar de stat, pe fostul hocheist Gheorghe Florian. In varsta de 52 de ani, Florian este liderul departamentului de stiinte strategice din cadrul PUR si a fost hocheist de performanta la Dinamo si Sportul Studentesc, dupa care s-a dedicat antrenoratului, absolvind ANEFS, cu specializare in patinaj. Conform CV-ului, noul presedinte ANS a mai efectuat studii postuniversitare la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, fiind absolvent al Colegiului Superior pentru Siguranta Nationala. Este antrenor emerit din 1991 si maestru al sportului din 1976. "Planurile mele se vor orienta spre o buna colaborare cu COSR, MEC si federatii, in folosul sportului romanesc. Totodata, voi incerca sa obtin cat mai multi bani pentru sport", a declarat Florian. Acuzat de diverse fapte imorale din trecut, noul presedinte al ANS a afirmat, ieri, ca nu va lua nici o masura impotriva celor care l-au contestat prin presa. "Nu sunt razbunator. Sunt alte probleme mai importante de care trebuie sa ne ocupam. Pacat, insa ca acuzele vin de la hochei, unde ar trebui sa am cei mai multi prieteni", a mai spus Florian, care va anunta zilele acestea si echipa sa de colaboratori, in postul de vicepresedinte ANS urmand sa fie numit, cel mai probabil, fostul campion mondial la box profesionist Mihai Leu. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.