Cantaretul britanic Elton John doreste sa se casatoreasca cu partenerul sau, David Furnish, imediat ce legea britanica o va permite, transmite Sky News. Invitat la show-ul lui Larry King, Elton John a declarat ca vrea sa se asigure ca David ii va mos
Cantaretul britanic Elton John doreste sa se casatoreasca cu partenerul sau, David Furnish, imediat ce legea britanica o va permite, transmite Sky News. Invitat la show-ul lui Larry King, Elton John a declarat ca vrea sa se asigure ca David ii va mosteni averea cand va muri. "David si cu mine suntem impreuna de 11 ani", a declarat cantaretul in varsta de 57 de ani. "Ar trebui sa avem si noi dreptul sa ne casatorim si sa ne protejam unul pe celalalt, asa cum fac cuplurile heterosexuale", a spus cantaretul. Desi casatoriile intre persoane de acelasi sex au fost legalizate in unele parti ale lumii, Elton John a declarat ca nu doreste sa se casatoreasca cu partenerul sau in alta tara. "Astept sa se intample si in Marea Britanie. In curand se vor legaliza uniunile civile, care ne vor permite sa ne oficializam relatia si sa ne protejam unul pe celalalt. De exemplu, daca mor si ii las bunurile mele lui David, familia mea nu va putea contesta testamentul", a declarat cantaretul. El a mai declarat ca spera din tot sufletul ca Jamie Foxx sa castige un Oscar pentru "Ray", in care joaca rolul lui Ray Charles. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.