Ieri, BRD - Groupe Société Générale a majorat limita de creditare aferenta cardurilor de credit VISA Classic in lei. Clientul poate obtine un plafon maxim de creditare de pana la 120.000.000 lei. In privinta rambursarii creditului, clientul nu va
Ieri, BRD - Groupe Société Générale a majorat limita de creditare aferenta cardurilor de credit VISA Classic in lei. Clientul poate obtine un plafon maxim de creditare de pana la 120.000.000 lei. In privinta rambursarii creditului, clientul nu va mai trebui sa plateasca un procent din creditul folosit, suma rambursata lunar trebuind sa acopere cel putin comisioanele si dobanzile aferente operatiunilor efectuate cu cardul. Aceste noi caracteristici se adauga scaderii cu 4 puncte procentuale a dobanzii percepute la credit, de la 33% la 29% pe an, operate de BRD la sfarsitul anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.