"In 2005-2006 ne vom bate pentru titlul mondial. Pentru aceasta, va trebui sa fim o echipa capabila sa se afle pe picior de egalitate cu Ferrari", a declarat, cu ocazia lansarii R25, noul monopost Renault de Formula 1, Patrick Faure, presedinte direc
"In 2005-2006 ne vom bate pentru titlul mondial. Pentru aceasta, va trebui sa fim o echipa capabila sa se afle pe picior de egalitate cu Ferrari", a declarat, cu ocazia lansarii R25, noul monopost Renault de Formula 1, Patrick Faure, presedinte director general Renault F1 Team.
R25, noul monopost Renault F1, este dotat cu un nou sistem electronic integrat si un motor V10 inedit, RS25. Avand un unghi de 72, motorul a fost conceput pentru o fiabilitate de peste 1.400 km si este dotat cu un centru de gravitate semnificativ mai jos decat predecesorul sau, dar pastrand aceeasi greutate.
Fernando Alonso, locul patru in clasamentul pilotilor, va face echipa cu Giancarlo Fisichella. Pilotul italian va concura in 2005 pentru prima oara sub culorile Renault, intorcandu-se astfel la echipa pe care a parasit-o in 2001 (la acea vreme Benetton).
"Tandemul Fernando-Giancarlo ofera un amestec de tinerete si experienta. Impartasesc acelasi spirit combativ si aceeasi atitudine agresiva pe pista", a declarat Flavio Briatore, managerul echipei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.