Procesul in care Michael Jackson este acuzat de abuzarea sexuala a unui minor a fost reluat luni, 7 februarie, doar pentru a fi amanat cu o saptamana, pana pe 14 februarie, din cauza absentei principalului aparator al megastarului, Thomas Mesereau, c
Procesul in care Michael Jackson este acuzat de abuzarea sexuala a unui minor a fost reluat luni, 7 februarie, doar pentru a fi amanat cu o saptamana, pana pe 14 februarie, din cauza absentei principalului aparator al megastarului, Thomas Mesereau, care a fost retinut de un deces in familie, informeaza Rompres. Sedinta de luni a procesului desfasurat la tribunalul din Santa Maria (California) a durat aproximativ o ora, perioada de timp in care judecatorul Rodney Melville a explicat celor 230 de potentiali jurati motivele amanarii si le-a reamintit ca au obligatia sa nu discute nimic pe marginea cazului intre ei si nici cu presa. In urma neprezentarii avocatului sau principal, Thomas Messereau, Michael Jackson nu a aparut nici el in fata instantei. Regele muzicii pop, in varsta de 46 de ani, risca pana la 20 de ani de inchisoare pentru agresiune sexuala impotriva unui minor, tentativa de a convinge un minor sa consume bauturi alcoolice si conspiratie in scopul retinerii tinerei victime si a familiei acestuia la ranch-ul sau din California. Din cauza intarzierilor procedurale, acest proces controversat ar putea depasi ca durata perioada estimata initial la aproximativ 6 luni, in acest moment instanta de judecata aflandu-se inca in faza selectarii juratilor. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.