Constructorul auto american General Motors (GM) a anuntat ca, in curand, va opri productia modelului Pontiac Bonneville - un nume de rezonanta pe piata de profil din SUA - din cauza scaderii semnificative a vanzarilor, relateaza Reuters. Rick Crooks,
Constructorul auto american General Motors (GM) a anuntat ca, in curand, va opri productia modelului Pontiac Bonneville - un nume de rezonanta pe piata de profil din SUA - din cauza scaderii semnificative a vanzarilor, relateaza Reuters. Rick Crooks, purtator de cuvant al diviziei Pontiac, a afirmat ca productia va fi oprita in luna iunie a acestui an. Angajatii GM au fost informati prin intermediul unui anunt intern, facut saptamana trecuta. "Piata masinilor masive este in scadere, iar Pontiac incearca sa realinieze portofoliul de produse la cerintele pietei", a mai spus Crooks. Intrebat daca marca Bonneville - folosita inca din 1958 - va fi atribuita unui alt model, purtatorul de cuvant a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.