Peremistii se arata dispusi sa-si dea acordul pentru organizarea alegerilor anticipate numai in conditiile modificarii prealabile a legilor electorale. Mai mult, oamenii lui Corneliu Vadim Tudor au inceput deja sa puna pe hartie un proiect in acest s
Peremistii se arata dispusi sa-si dea acordul pentru organizarea alegerilor anticipate numai in conditiile modificarii prealabile a legilor electorale. Mai mult, oamenii lui Corneliu Vadim Tudor au inceput deja sa puna pe hartie un proiect in acest sens, care contine mai multe masuri menite sa elimine posibilitatea comiterii unor fraude la scrutine. Printre acestea se numara introducerea cartii de alegator ca document unic pe baza caruia cetatenii sa-si poata exprima optiunile, evitand astfel aplicarea binecunoscutelor timbre autocolante care permiteau votarea repetata. In plus, reprezentantii PRM intentioneaza sa elimine listele suplimentare, sa permita modificarea proceselor-verbale din sectiile de vot numai sub semnatura tuturor reprezentantilor partidelor politice din sectia respectiva, dar si eliminarea traseismului politic.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.