Edilii Capitalei se bat cu pumnul in piept ca au deszapezit strazile. Asta se vede doar daca circuli pe strazile principale, care sunt nu numai curatate, dar chiar uscate. Cosmarul soferilor incepe insa imediat cum ies de pe una din aceste artere.Toa
Edilii Capitalei se bat cu pumnul in piept ca au deszapezit strazile. Asta se vede doar daca circuli pe strazile principale, care sunt nu numai curatate, dar chiar uscate. Cosmarul soferilor incepe insa imediat cum ies de pe una din aceste artere.Toate strazile laturalnice arata ca un patinoar natural, in care de multe ori masinile parcate langa trotuar devin popicele unui joc pagubos pentru soferi.
"in 48 de ore de la oprirea ninsorii vom intra si pe strazile din categoria a doua", adica tot ce inseamna strada pe care nu circula mijloc de transport in comun. Asa se laudau sefii Capitalei si reprezentantii firmelor de salubrizare in urma cu mai bine de o saptamana, cand Bucurestiul era ingropat in zapada. De zile bune insa masinile care ar trebui sa faca deszapezirea zac in asteptarea unui nou val de zapada.
in acest timp insa, soferii platesc. Oficial, in ianuarie, au fost inregistrate in Capitala 4.152 de tamponari. Dar nu se stie cate nu au fost raportate, pentru ca, de multe ori, in accidentele usoare se ajunge la intelegere intre soferi. Pentru ca oricum asigurarile obligatorii nu platesc despagubiri pentru valori mai mici de un milion de lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.