Antrenorul echipei Internazionale Milano, Roberto Mancini, nu va putea conta la meciul amical cu FC Steaua, care va avea loc astazi, la ora 15.30, la Como, pe opt jucatori. Materazzi si Vieri au fost convocati la reprezentativa Italiei pentru meciul
Antrenorul echipei Internazionale Milano, Roberto Mancini, nu va putea conta la meciul amical cu FC Steaua, care va avea loc astazi, la ora 15.30, la Como, pe opt jucatori. Materazzi si Vieri au fost convocati la reprezentativa Italiei pentru meciul cu Rusia, de la Cagliari. Cambiasso, Burdisso si Zanetti s-au prezentat la nationala Argentinei, care va intalni, la Düsseldorf, selectionata Germaniei, iar Stankovici va evolua in partida Bulgaria - Serbia- Muntenegru. Karagounis a fost convocat la echipa nationala a Greciei pentru meciul cu Danemarca din preliminariile CM 2006. La randul sau, Zenga nu ii va avea la dispozitie pe Mirel Radoi, Dorinel Munteanu, Daniel Oprita si Mihai Nesu, convocati la loturile nationale ale Romaniei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.