Sindicalistii cred ca au fost mintiti de actualul guvern. "Eu cred ca actualii guvernanti nu si-au facut bine temele cand au decis o cota de impozitare de 16%, iar acum nu au de unde sa ajusteze deficitul. Scumpirile anuntate vor face totul de doua o
Sindicalistii cred ca au fost mintiti de actualul guvern. "Eu cred ca actualii guvernanti nu si-au facut bine temele cand au decis o cota de impozitare de 16%, iar acum nu au de unde sa ajusteze deficitul. Scumpirile anuntate vor face totul de doua ori mai insuportabil pentru profesori si cred ca pana vom organiza noi greva generala vor aparea spontan proteste", ne-a declarat Aurel Cornea (foto), presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant. "inca de anul trecut toata lumea a stiut care va fi costul introducerii cotei unice de impozitare, doar guvernul actual n-a aflat" ne-a spus si Petre Dandea, lider in Cartel Alfa.
"E o haiducie!", spun si liderii CNSLR-Fratia, caracterizand astfel politica actualului guvern. "Degeaba se dadea zmeu premierul Tariceanu spunand ca nu ne conduce FMI, caci s-a dovedit ca ei dicteaza si nu Guvernul Romaniei. Noi am facut o evaluare legata de aplicarea cotei unice si am constatat ca de fapt s-a luat de la cei mici ca sa li se dea celor cu venituri mari. Este foarte clar ca in actualul guvern liberal cei care au bani putini vor trai si mai prost", ne-a spus Valentin Mocanu, lider in CNSLR-Fratia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.