Cozmin Gusa impreuna cu ceilalti lideri ai Initiativei 2003 afiliati la PD, Lavinia sandru, Aurelian Pavelescu si Roberta Anastase (aceasta a lipsit de la conferinta de presa desfasurata ieri la Hotel Intercontinental), au decis sa se retraga din for
Cozmin Gusa impreuna cu ceilalti lideri ai Initiativei 2003 afiliati la PD, Lavinia sandru, Aurelian Pavelescu si Roberta Anastase (aceasta a lipsit de la conferinta de presa desfasurata ieri la Hotel Intercontinental), au decis sa se retraga din forurile de conducere ale PD deoarece considera ca nu sunt promovati in partid. Dat fiind faptul ca cei patru sunt parlamentari, singurul for din care faceau parte era Biroul Permanent National. "Luand in considerare unele decizii si pozitii publice ale conducerii actuale a PD, a hotarat retragerea acestora de la conducerea PD", a declarat Gusa. Tanara deputata Lavinia sandru nu a ratat ocazia de a-i atrage atentia lui Berceanu ca bogatia nu-i da drepturi suplimentare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.