Presedintele clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a declarat ca jucatorul roman Tiberiu Ghioane ar putea reveni pe teren in trei saptamani, informeaza site-ul www.ukrainiansoccer.net. "Rezultatele testelor sunt foarte bune. Ghioane s-a intors la Kiev c
Presedintele clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a declarat ca jucatorul roman Tiberiu Ghioane ar putea reveni pe teren in trei saptamani, informeaza site-ul www.ukrainiansoccer.net. "Rezultatele testelor sunt foarte bune. Ghioane s-a intors la Kiev cu restul echipei si cred ca ar putea reveni pe teren in trei saptamani", a spus Surkis, care a mentionat ca recuperarea lui Ghioane decurge mai bine decat se astepta.
Fotbalistul roman, in varsta de 23 de ani, a suferit o microtromboza la nivel cerebral (astuparea unui vas sanguin cu un cheag de sange), in timpul cantonamentului efectuat de echipa Dinamo Kiev in Portugalia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.