Suporterii stelisti vor face deplasarea la Miercurea Ciuc pentru cel de-al doilea meci din finala Ligii Nationale de hochei pe gheata, care va avea loc sambata, desi sustinatorii gazdelor i-au amenintat, a declarat pentru Mediafax unul dintre liderii
Suporterii stelisti vor face deplasarea la Miercurea Ciuc pentru cel de-al doilea meci din finala Ligii Nationale de hochei pe gheata, care va avea loc sambata, desi sustinatorii gazdelor i-au amenintat, a declarat pentru Mediafax unul dintre liderii galeriei ros-albastre, Gheorghe Mustata. "Jandarmeria ar trebui sa se autosesizeze, deoarece Robert Ilyes instiga la violenta. Am fost sunat de reprezentanti ai Jandarmeriei din Miercurea Ciuc, care mi-au cerut sa nu raspundem provocarilor si au spus ca vor discuta si cu reprezentantii galeriei locale", a precizat Mustata. Reamintim ca mijlocasul rapidist Robert Ilyes afirmase ca fanii din Miercurea Ciuc au promis razbunare dupa ce, vineri seara, sapte fotbalisti de la FC Rapid au fost agresati de mai multi suporteri stelisti la primul meci dintre Steaua si SC Miercurea Ciuc. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.