Creatie a unui parteneriat intre Delegatia Comisiei Europene si Centrul International pentru Arta Contemporana (CIAC), concursul de creatie "EUROBAROMETRU VIZUAL", destinat artistilor romani, a fost lansat, ieri, la Centrul de Informare al Comisiei E
Creatie a unui parteneriat intre Delegatia Comisiei Europene si Centrul International pentru Arta Contemporana (CIAC), concursul de creatie "EUROBAROMETRU VIZUAL", destinat artistilor romani, a fost lansat, ieri, la Centrul de Informare al Comisiei Europene.
La eveniment au participat Jonathan Scheele, seful Delegatiei CE, si Irina Cios, director al CIAC. Scheele a declarat ca isi doreste ca artistii romani sa transmita prin operele lor valorile UE care "se definesc prin valori si nu prin frontiere", pentru ca Romania sa le inteleaga si sa ajute la promovarea acestora. Artistii sunt asteptati sa participe cu lucrari de tip afis, banner, fotografie, video, animatie etc, avand ca tema raportarea valorilor europene la societate.
Candidatii trebuie sa-si depuna proiectele pana pe 15 aprilie, iar lucrarile in forma finala vor fi depuse pana pe 9 mai, urmand a fi evaluate de un juriu international.
Pe 3 iunie, la Bucuresti, va avea loc vernisajul expozitiei lucrarilor castigatoare. Cea mai buna creatie va fi recompensata cu 1.000 de euro.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.