Gabriel Tamas, legitimat la Spartak Moscova, a declarat ieri, la reunirea lotului de tineret, ca ar vrea sa se intoarca la Dinamo. "Vreau sa revin la Dinamo, insa sunt sanse foarte mici. Trebuie sa vorbesc cu conducerea lui Spartak, sa vedem care est
Gabriel Tamas, legitimat la Spartak Moscova, a declarat ieri, la reunirea lotului de tineret, ca ar vrea sa se intoarca la Dinamo. "Vreau sa revin la Dinamo, insa sunt sanse foarte mici. Trebuie sa vorbesc cu conducerea lui Spartak, sa vedem care este solutia. Am contract cu Spartak pe patru sezoane, iar salariul oricum mi-l platesc, dar eu vreau sa joc. Neputand juca la Spartak, care are un lot foarte numeros, m-ar putea imprumuta, mai ales ca mi-au spus ca trei echipe din Rusia sunt interesate de mine, printre care si Zenit Sankt Petersburg", a spus Tamas. Fundasul roman a precizat ca ar vrea sa revina in Romania. "Nu stiu de ce jucatorii romani nu rezista prea mult in strainatate. De mine si de Zicu se poate spune ca nu suntem foarte experimentati si avem o viata inainte. Revenirea in Divizia A nu este un pas inapoi, se baga bani si in campionatul romanesc, uitati-va la Timisoara. Incet-incet, va progresa si fotbalul romanesc, ca parte financiara si ca renume, pentru ca jucatori talentati avem", a comentat Tamas. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.