Duma de Stat din Rusia urma sa organizeze, ieri, audieri parlamentare destinate identificarii masurilor ce trebuie luate pentru elaborarea cadrului de reglementare si dezvoltarii intregii economii, relateaza Agentia Itar-Tass. La discutii urmau sa pa
Duma de Stat din Rusia urma sa organizeze, ieri, audieri parlamentare destinate identificarii masurilor ce trebuie luate pentru elaborarea cadrului de reglementare si dezvoltarii intregii economii, relateaza Agentia Itar-Tass. La discutii urmau sa participe oficiali ai Consiliului Federatiei, conducerea Ministerului pentru Dezvoltare Economica si Comert, reprezentanti ai serviciului antimonopol, ai Camerei de Comert si Industrie, oameni de stiinta si specialisti in domeniu. Economia rusa s-a dezvoltat intr-un ritm rapid pentru al saselea an consecutiv, PIB-ul inregistrand o crestere de aproape 48 de procente, in perioada 1999-2004. Rata anuala de crestere este estimata, in medie, la 7,1 procente. Cu toate acestea, spre cea de-a doua jumatate a anului trecut, inflatia a inceput sa creasca, iar investitiile sa scada. In aceste conditii, oficialii rusi sunt de parere ca este nevoie de un nou model economic orientat spre inovatie si de o atentie sporita acordata sectoarelor de procesare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.